Sport

Fuziune CSA Steaua – Viitorul? Lovitura MORTALA data lui Becali

CSA Steaua si-a infiintat o echipa de fotbal, care se va inscrie in Liga a 4-a si care va fi condusa de Marius Lacatus.

Dumitru Dragomir, fostul sef al LPF, a vorbit despre aceasta echipa si propune o alianta intre Armata si Gica Hagi, care ar urma sa mute echipa Viitorul in Ghencea.

“Daca Armata se orienteaza catre Hagi, ar castiga ambele parti. Hagi se baga sigur. Problema este legata de contractul pe care l-ar face cu CSA. Ar putea sa ia stadionul si baza si sa vina el cu echipa si banii. Ar fi o lovitura mortala pentru toate cluburile din Liga 1.

Echipa lui Hagi se autofinanteaza, creste jucatori si ii vinde pe bani multi. Daca vine in Ghencea va avea un stadion modernizat pe banii statului, terenuri de pregatire formidabile si o baza sportiva excelenta. Si baza de la Ovidiu o face centru pentru Academie. Si ar face doua centre de copii si juniori si ia tot ce e mai bun.

Daca as fi la Armata, l-as chema pe Hagi si i-as zice: “De azi inainte esti coproprietar pe 50 de ani”. Ar fi o lovitura. Pe Becali l-ar durea la basca. El are drumul lui si cumpara jucatori. O sa ajunga sa cumpere jucatori de la Hagi”, a spus Becali la TV Sport Ro.

Copyright © 2017 StirileRNL.ro

To Top
error:
x
Da-ne un like daca ti-a placut articolul!Ai dat deja like? Poti inchide asta apasand X