Vedete romanesti

Fotografia cu vaduva lui Cornel Patrichi care iti va rupe sufletul! Cornelia a revenit in locul pe care l-a vizitat anul trecut cu sotul care a decedat in primavara: „M-am intors si nu te-am mai gasit!”

Cornelia, vaduva coregrafului Cornel Patrichi, a plecat intr-o vacanta in locurile pe care le-a vizitat si vara trecuta cu sotul sau.


Coregraful Cornel Patrichi a murit pe 5 aprilie 2016, iar sotia sa, Cornelia, a fost devastata. “Moartea lui doare rau, la fel de rau ca in fatidica zi de 5 aprilie! Ma simt terminata fara el, sunt amortita, nu pot sa fac nimic, parca ma misc in reluare si nu imi gasesc locul, sunt distrusa de durere. Am fost invitata recent de o buna prietena sa merg la Neptun, insa nu am putut sa ma duc. Anul trecut, am fost de doua ori acolo cu Cornel, iar locurile acelea m-ar marca daca le-as vedea acum singura. Nu as suporta sa ma duc sa mananc in restaurantele in care amandoi luam masa sau sa ma plimb pe plaja in care eram cu el! Imi este imposibil! Nu as rezista, as ceda psihic. Ar fi prea mult pentru mine”, declara Cornelia Patrichi pentru wowbiz.ro.


Pana la urma, vaduva lui Patrichi a gasit puterea sa plece de acasa. Ea s-a dus intr-o vacanta in Italia, acolo unde a fost si anul trecut, alaturi de Cornel. Cornelia a ajuns si in San Marino si s-a pozat langa statuia unui cavaler, in acelasi loc in care, anul trecut, l-a fotografiat pe Cornel. „M-am intors si nu te-am mai gasit!”, a comentat Cornelia, care a fost consolata de amicii sai: „Sa ai multa putere si fii sigura ca cineva acolo sus te iubeste si te ocroteste”.


Copyright © 2017 StirileRNL.ro

To Top
error:
x
Da-ne un like daca ti-a placut articolul!Ai dat deja like? Poti inchide asta apasand X