Bizar

Fotografia care a provocat o reactie in lant pe Facebook. Cum s-a pozat aceasta mama imediat dupa ce a nascut

Amanda Bacon, o tanara mamica din SUA, a postat pe pagina ei de Facebook o imagine care a fost preluata rapid de presa internationala.

Tanara, care a adus pe lume cel de-al doilea copil, a vrut sa arate intregii lumi partea mai putin „delicata” a unei nasteri, asa ca a pus pe reteaua de socializare o imagine cu ea, la scurt timp dupa ce a nascut, bandajata in zona genitala.

Femeia sustine ca nu a vrut sa produca repulsie sau vreun sentiment de frica vreunei femei care se pregateste sa devina mama, ci intentia a fost de constientizare a tot ceea ce insemana a aduce pe lume o fiinta umana – inclusiv partile mai putin placute.

„Asta e imaginea maternitatii: e dureros, minunat, murdar si nostim, toate in acelasi timp” – a scris Amanda langa fotografie.

„Sa fii mama e minunat, insa sunt unele aspecte legate de nasterea unui copil despre care nu se vorbeste destul. Unii oameni vor gasi aceasta imagine extrem de deranjanta, dar de ce? Nu inteleg? Poate tocmai pentru ca nu se discuta prea mult despre aceste detalii mai putin placute”, a mai declarat tanara.

In mod surprinzator, reactia celor care au vazut imaginea este una pozitiva, iar oamenii au laudat-o pe tanara mamica pentru curajul ei de a posta o astfel de imagine.

Copyright © 2017 StirileRNL.ro

To Top
error:
x
Da-ne un like daca ti-a placut articolul!Ai dat deja like? Poti inchide asta apasand X