Timp liber

Foto! S-a dezbrăcat într-unul dintre cele mai cunoscute magazine de mobilă din ţară şi s-a văzut tot! Cum au reacţionat clienţii

O femeie curajoasă şi-a dat jos pantalonii într-unul dintre cele mai mari magazine de mobilă şi articole de decorat din ţară, lăsându-i pe ceilalţi clienţi cu gura căscată.

Aşa cum era de aşteptat, imaginile au circulat rapid pe rețelele de socializare. Pe fundal se pot vedea alți clienți ai magazinului care își văd de treabă, de parcă nimic nu s-ar fi întâmplat. Scena a avut loc într-un magazin din Beijing.

Pozele i-au forţat pe cei din cadrul departamentului de publicitate al magazinului să nege faptul că ceea ce s-a petrecut ar fi fost o campanie de publicitate. Poliția a luat urmele celui care a publicat imaginile pe rețelele de socializare care, într-un final, au fost șterse.

„Oriunde ne-am afla, IKEA întotdeauna și-a luat angajamentul să ofere un mediu plăcut pentru cumpărături. Sperăm că cei care vin în magazinele noastre să observe faptul că mereu dăm dovadă de moralitate și că încercăm să respectăm legile și ordinea publică. Pe internet apar mereu speculații că încurajăm acest tip de comportament atunci când deschidem noi magazine. IKEA respinge aveste acuzații”, se arată în comunicat.

Copyright © 2017 StirileRNL.ro

To Top
error:
x
Da-ne un like daca ti-a placut articolul!Ai dat deja like? Poti inchide asta apasand X