Vedete romanesti

FOTO/ Bianca Drăgușanu: ”Așa arată fetița mea!”

Bianca Drăgușanu e mamă de fată și e mândră tare. A urmărit îndeaproape evoluția prințesei sale, Sofia Natalia, și a așteptat cu sufletul la gură fiecare programare la ecograf, pentru a afla cu cine va semăna fetița. Și, se pare, concluzia e una.


”Aș vrea ca fetița mea să fie frumoasă și deșteaptă ca tati și ambițioasă ca mami!”, declara, nu demult, Bianca Drăgușanu. Astăzi, e ziua cea mare în care își va cunoaște primul copil și va putea spune cu exactitate ce a luat de la fiecare dintre părinții lui. Cert este că Bianca și-a făcut deja o idee despre toate aceste lucruri. Pe măsură ce termenul nașterii se apropia, nostalgică, blonda a început să ia la mână toate amintirile ei de familie și a descoperit o fotografie care părea replica a ceea ce a văzut la ecografiile făcute în ultimul trimestru de sarcină. În poza vexhe de mai bine de 30 de ani este chiar ea, Bianca, în pruncie, o fetiță blondă, dulce cu ochi mai și albaștri. Potrivit apropiaților ei, atât de tare i-a atras atenția fotografia cu pricina încât a arătat-o la toată lumea exclamând: ”Așa arată fetița mea!”.

Astăzi, în jurul orei 12, Bianca Drăgușanu s-a internat la maternitatea aleasă pentru naștere. După o serie de analize amănunțite, blonda a fost băgată în operație, puțin mai devreme decât se programase inițial.

Copyright © 2017 StirileRNL.ro

To Top
error:
x
Da-ne un like daca ti-a placut articolul!Ai dat deja like? Poti inchide asta apasand X