Sport

Fotbalistul Stelian Dumitrache a murit. O nouă tragedie lovește lumea sportului

Stelian Dumitrache, un fotbalist de doar 22 de ani, a murit weekendul trecut chiar înaintea meciului.

Stelian Dumitrache, fost junior la Păuleşti, legitimat la AS Găgeni, în liga B Prahova, seria Slănic a murit sâmbătă seara în urma unui tragic accident de circulație. Tânărul de doar 22 de ani, student la UPG, a decedat cu o zi înainte de meciul pe care urma să-l joace cu echipa sa la Coţofeneşti, după ce a intrat cu maşina într-un copac, fiind proiectat prin parbriz.

Potrivit reprezentanţilor poliţiei prahovene, accidentul a avut loc sâmbătă seara, la ieşirea din Plopeni spre Dumbrăveşti, bărbatul pierzând controlul volanului, leziunile provocate de ieşirea prin parbriz fiindu-i, din păcate, fatale.

Stelian Dumitrache a murit. Fotbalistul a pierdut controlul volanului
Personalul medical ajuns la locul accidentului a încercat resuscitarea victimei, acelaşi lucru fiind făcut şi de către medicii de la Spitaul Judeţean de Urgenţă Ploieşti, dar tânărul nu a mai putut fi salvat.

„Nu îmi revin, de la auzul veştii, mai ales că este şi vecin cu mine, sunt unul dintre cei care l-a luat la fotbal, la Păuleşti, apoi l-am dus la Găgeni, pentru a juca. O tragedie, pentru noi toţi”, a declarat pentru Ziar de Prahova directorul sportiv al echipei din Păuleşti, Dan Iancu.

Stelian este al doilea sportiv tânăr care moare într-un accident de circulație în mai puțin de o săptămână. Fosta atletă Cristina Bojan a murit joi seara în urma unui accident rutier produs miercuri seara, pe şoseaua de centură a municipiului Oradea. Tânăra era fosta iubită a lui Sică, fiul marelui fotbalist Ilie Dumitrescu.

Copyright © 2017 StirileRNL.ro

To Top
error:
x
Da-ne un like daca ti-a placut articolul!Ai dat deja like? Poti inchide asta apasand X