Sport

Fotbalist de 80.000 de euro pe lună, înșelat de soție cu un pădurar

Sumele astronomice din fotbalul englez nu garanteaza vieti fabuloase pentru toti fotbalistii. Dejan Lovren, fundasul lui Liverpool, care castiga un salariu de 80.000 de euro lunar, a fost inselat de sotie cu un padurar care abia isi duce traiul.

Povestea a iesit abia acum la iveala si a fost expusa pe larg de jurnalistii de la The Sun, scrie Sport.ro.

Croatul Lovren a aflat la sfarsitul primaverii ca sotia lui are o aventura de cateva luni cu un vechi prieten, de meserie padurar. Starul de pe Anfield a fost atat de rusinat si afectat de poveste incat a refuzat sa mai mearga la Euro, desi selectionerul Croatiei l-ar fi pus pe lista.

Anita, femeia cu care Dejan Lovren este impreuna de la 16 ani, si cu care are si doi copii, s-a intalnit cu padurarul Dario Torbic in iarna, in timpul vacantei din Croatia. Au urmat multe mesaje pe telefon si intalniri secrete intr-un hotel din Liverpool, iar in martie Anita s-a intors in Croatia pentru a se consulta cu un avocat in vederea divortului.

Lovren (27 de ani) a aflat povestea la sfarsitul lunii mai si a decis ca in iunie sa isi duca sotia intr-o vacanta, pentru a incerca sa isi salveze mariajul, asta desi stia ca iunie e o luna rezervata pentru Euro.

Prietenii apropiati ai lui Dejan Lovren spun ca acesta este in continuare extrem de afectat de despartirea de sotia lui.

Copyright © 2017 StirileRNL.ro

To Top
error:
x
Da-ne un like daca ti-a placut articolul!Ai dat deja like? Poti inchide asta apasand X