ShowBiz

Fosta iubita a lui Grigore Lese, datoare cu 100.000 € la o clinica din Germania

Fosta iubita a lui Grigore Lese, Iulia Gorneanu, trece prin cea mai grea perioada din viata ei. In urma cu doua luni, ambasadoarea folclorului romanesc a intrat in coma, apoi a suferit un transplant de ficat la o clinica din Germania, iar acum are nevoie de cel putin 100.000 de euro pentru a achita costurile de spitalizare si interventia chirurgicala, dar si pentru recuperare.

Iulia Gorneanu (45 de ani) se afla in continuare internata intr-o clinica din Heidelberg, Germania, unde se recupereaza dupa transplantul de ficat din 2 octombrie, si are nevoie de sprijin financiar. Prietenii acesteia au demarat o campanie pentru strangerea sumei de care Iulia are nevoie.

”Are nevoie de ajutorul nostru pentru a putea continua recuperarea in urma operatiei de transplant de ficat pe care a suferit-o pe 2 octombrie 2016, la Spitalul Universitar din Heidelberg, Germania, cat si pentru acoperirea costurilor legate de spitalizare si interventia chirurgicala. Pana in prezent, costurile partiale, estimative, cumuleaza peste 100.000 de euro. Suma totala va fi comunicata dupa data de 10 decembrie.
Ne-am propus sa strangem 50.000 de euro pana la sfarsitul lui 2016. Orice suma conteaza si este bine venita. Va invitam calduros sa ne fiti alaturi in aceasta provocare majora ce are in centrul ei viata unui om.

Mama Iuliei Gorneanu, doamna Angela Boldea, a deschis trei conturi de donatii in lei, euro si dolari la Banca Transilvania:

RO34BTRLRONCRT0369515501 – RON
RO81BTRLEUROCRT0369515501 – EURO
RO85BTRLUSDCRT0369515501 – USD
Beneficiar: Angela Boldea

Vom initia o serie de evenimente online si offline in urmatoarea perioada. Suntem deschisi la orice propunere creativa care ne poate ajuta sa strangem suma care ne-am propus-o pana pe 31 decembrie 2016.
In curand vom lansa si un website dedicat acestei campanii cat si un grup pe facebook unde vom publica documentele medicale si alte informatii utile”, au scris prietenii Iuliei pe Facebook.

Iulia Gorneanu s-a despartit de Grigore Lese (62 de ani) in primavara acestui an, dupa 15 ani de relatie.

Copyright © 2017 StirileRNL.ro

To Top
error:
x
Da-ne un like daca ti-a placut articolul!Ai dat deja like? Poti inchide asta apasand X