Social

Fost militar, condamnat la închisoare pe viață. Și-a ucis fosta iubită

Caz scandalos în Constanța. Un fost militar a fost condamnat la închisoare pe viață, după ce și-a ucis fosta iubită. Bărbatul tocmai ieșise din pușcărie și voia să se răzbune pentru că ea se îndrăgostise de altcineva.

Așa că și-a înjunghiat fosta concubină, care a ajuns în stare gravă la spital, unde s-a stins din cauza rănilor grave. Nicolae Gociu a fost prins de polițiști și a ajuns din nou în spatele gratilor. Pentru că este recidivist, Tribunalul Constanța l-a condamnat la închisoare pe viață.

Nicolae Gociu era militar în termen când în noaptea de 12 spre 13 mai 1993 a dezertat din unitatea militară, având asupra sa armamentul din dotare. Furios peste măsură, bărbatul a mers la casa iubitei sale, unde i-a împușcat mortal pe părinții acesteia. Cea căreia i-a jurat iubire a fost atunci grav rănită. La scurt timp, individul a fost prins de polițiști. Pentru fapta, fostul militar a fost condamnat la închisoare pe viață. În urmă cu doi ani, a reușit însă că convingă comisia din penitenciar, dar și pe judecători că vrea să trăiască din nou în societate.

Fostul militar, dornic de răzbunare
La scurt timp după ce a ieșit din penitenciar, a reîntânit-o pe Mihaela Bahan, fosta iubită pe care a fost la un pas s-o ucidă. Gociu, cunoscut drept o fire agresivă, și-a ieșit din minți când a aflat că femeia trăiește din nou o poveste de dragoste. Așa că, în mintea fostului pușcăriaș, a încolțit un plan sângeros.

La începutul acestui an, mai exact pe 28 ianuarie, Nicolae Gociu și-a cumpărat un cuțit. Dornic de răzbunare, a sărit gardul în curtea Mihaelei Bahan. Înarmat, bărbatul și-a înjunghiat fosta iubită. Țipetele femeii l-au alertat pe concubinul și pe copiii acesteia, care au încercat s-o apere. În încercarea de a-l dezarma pe agresorul, bărbatul Mihaelei a fost şi el rănit.

Pentru faptele sale, Nicolae Gociu a ajuns iar după gratii, fiind arestat preventiv. Acum, Tribunalul Constanța l-a condamnat la închisoare pe viață, dar sentința nu este definitivă.

Individul ar trebui să plătească către părţile civile să primească suma de 6.103.76 lei cu titlul de daune materiale şi suma de 200.000 euro în echivalent la data plăţii cu titlul de daune morale , câte 50.000 euro pentru fiecare parte civilă.

Copyright © 2017 StirileRNL.ro

To Top
error:
x
Da-ne un like daca ti-a placut articolul!Ai dat deja like? Poti inchide asta apasand X