Vedete romanesti

Florin Salam s-a întors de urgență în România! Ce s-a întâmplat de a venit într-un suflet

Plecat din România pentru a susține turneul european promis, în urmă cu câteva zile, în mare secret, Florin Salam s-a întors în România. A fost nevoie de un singur telefon pentru a-l face să renunțe la orice și pentru a se întoarce, într-un suflet, acasă.

Mai exact, ne-au dezvăluit niște surse apropiate manelistului, Florin Salam s-a întors în mare secret în România, de urgență, după ce a vorbit cu Roxana Dobre. Iar bruneta, pare-se, l-a anunțat pe manelist că nu se simte prea bine, motiv suficient pentru ca bărbatul care așteaptă încă un copil de la ea să alerge, într-un suflet, spre România pentru a-i fi alături și pentru a merge împreună la consultații pentru a se asigura că totul este în perfectă regulă cu cea pe care o consideră soția lui și cu bebelușul din pântece.

De altfel, abia după ce s-ar fi liniștit, Florin Salam a decis să confirme angajamentele pe care le avea deja antamate, pentru weekend, prin Europa, el fiind, pare-se, dispus să piardă sume importante de bani doar pentru a fi alături de Roxana, acum, când bruneta este însărcinată.

Copyright © 2017 StirileRNL.ro

To Top
error:
x
Da-ne un like daca ti-a placut articolul!Ai dat deja like? Poti inchide asta apasand X