Interne

Fiul unui ofițer SRI a fost ucis în propriul apartament din Iași. Tânărul, găsit mort de tatăl său

Fiul unui ofițer SRI a fost ucis în propriul apartament din Iași. Descoperirea macabră a fost făcută de tatăl tânărului, care și-a găsit fiul zăcând într-o baltă de sânge, cu un cuțit înfipt în spate. Polițiștii din întreg județul sunt în alertă pentru prinderea agresorului, relatează Ziarul de Iași.

Nenorocirea a avut loc într-un cartier din Iași. Potrivit anchetatorilor, tânărul ar fi fost înjunghiat cu un cuțit, în urma unui conflict în scara blocului. Tatăl adolescentului a fost cel care l-a găsit inconștient, în holul apartamentului, și a sunat îngrozit la 112.

Fiul unui ofițer SRI a fost ucis. Criminaliștii iau în calcul și varianta unei răzbunări
Tatăl tânărului, Gheorghe Șerban, este ofițer SRI. Bărbatul le-a povestit anchetatorilor că a făcut descoperirea înspăimântătoare, ieri seară, după ce a venit de la serviciu.

Bărbatul a sunat imediat la 112, iar la fața locului a intervenit o autospecială SMURD. Medicii n-au putut face altceva decât să constate decesul. La scurt timp, a ajuns și mama copilului, care a suferit un șoc după ce a aflat că fiul ei a avut parte de-o moarte fulgerătoare.

Zona, în care a avut loc crima, a fost împânzită de polițiști de la Serviciul de Investigații Criminale care au căutat indicii ca să dea de urma agresorului. Vecinii, interogați de anchetatori, susțin că au auzit zgomote, dar au crezut că sunt copii care se joacă pe casa scării.

„Am auzit zgomote şi nu am ieşit. Deseori fug pe scările blocului copii. Am fost întrebată de poliţişti dacă am auzit ceva. Era o familie discretă, iar copilul era mereu vesel. Ştiu că a învăţat la un liceu din Iaşi, apoi a mers la Liceul de Informatică“, a precizat o vecină care locuieşte chiar lângă apartamentul familiei Şerban, pentru sursa citată.

„Nu l-am văzut de multe ori, deoarece nu ieşea de prea multe ori din casă. Mergea deseori la cumpărături cu mama lui. Părea un copil inteligent. Păcat de el“, a spus un alt vecin.

Anchetatorii iau în calcul mai multe ipoteze, inclusiv varianta unei răzbunări. Tânărul a fost găsit cu fața în jos și cu arma crimei înfiptă în spate. Surse din rândul anchetatorilor au indicii că Sabin a fost omorât în interiorul apartamentului. De aceea, criminaliștii vor să afle cine l-a determinat pe băiat să deschisă ușa locuinței.

În vârstă de 18 ani, Sabin Șerban era elev în clasa a XII-a la Liceul de Informatică „Grigore Moisil” din Iași. Apropiații îl descriu drept un tânăr ambițios, cu rezultate bune la învățătură. De altfel, Sabin s-a numărat printre primii admiși la liceu, în 2013, cu media 9,94.

Trupul fără viață a fost ridicat de cei de la Institutul de Medicină Legală și urmează să fie supus necropsiei. În tot acest timp, anchetatorii caută indicii ca să afle cine se face vinovat pentru această tragedie.

Copyright © 2017 StirileRNL.ro

To Top
error:
x
Da-ne un like daca ti-a placut articolul!Ai dat deja like? Poti inchide asta apasand X