Vedete romanesti

Fiul “secret” al lui Florin Busuioc a devenit asistent medical! Cum arata in uniforma de spital – FOTO

Despre existenta fiului lui Florin Busuioc s-a aflat intamplator, in urma cu cativa ani, cand baiatul a participat la o emisiune concurs de talente. Pana atunci, prezentatorul de la Meteo nu spusese vreodata ca are si un baiat mare, ci vorbea doar de fiicele sale din casatoria actuala.

Asa s-a aflat ca Busu are un baiat pe care il parasise la varsta de trei luni si singurul lucru care-i legase fusese pensia alimentara platita de vedeta TV pana la varsta majoratului copilului sau. In perioada in care Florin Jr a aparut la Tv sa-si spuna povestea, avea in jur de 20 de ani si, asa cum marturisea, fusese dependent de etnobotanice.

Juniorul, care locuieste cu mama lui, prima sotie a lui Florin Busuioc, la Targu Mures a povestit ca a depasit perioada neagra fara ajutorul tatalui sau si apoi s-a inscris la o scoala de medicina din localitatea natala. Este o scoala care specializeaza asistenti medicali, iar dupa trei ani de studiu, baiatul acum profeseaza intr-unul din marile spitale din oras.

Astfel, Florin Jr isi urmeaza mama in cariera, aceasta fiind medic generalist.

Asta desi, tanarul si-a incercat si norocul in lumea artistica. Florin Jr a vrut sa-si faca o cariera in muzica si a pus bazele unei trupe de hip-hop, cu care canta si acum prin cluburi.

Copyright © 2017 StirileRNL.ro

To Top
error:
x
Da-ne un like daca ti-a placut articolul!Ai dat deja like? Poti inchide asta apasand X