Actualitate

Fiul ofițerului SRI din Iași ar fi fost omorât din joacă. Ipoteză șocantă, luată în calcul de anchetatori

Fiul ofițerului SRI din Iași ar fi fost omorât din joacă, cel mai probabil, de un amic. Este pista uluitoare pe care o iau în calcul procurorii, aproape o săptămână de la crimă. Sabin Șerban a avut parte de-o moarte fulgerătoare, după ce ar fi vrut să exerseze tehnici de autoapărare în cazul unui atac al unui individ înarmat cu un cuțit, susțin surse citate de publicația Bună Ziua Iași. Joaca s-a transformat, însă, într-un accident care i-a fost fatal elevului eminent de 18 ani.

Până acum, procurorii susțin că au doar un cerc de suspecți, fără a avea însă suficiente probe pentru a afla cine este criminalul.

Sabin Șerban, fiul ofițerului SRI, a fost condus, joi, pe ultimul drum pe aproape 400 de persoane. Odată cu el a luat în mormânt și misterul crimei încă neelucidate de procurori.

Fiul ofițerului SRI din Iași ar fi fost omorât din joacă. Crimă învăluită în mister
Aproape o săptămână a trecut de când tânărul a fost înjunghiat mortal în apartamentul familiei din Iași. Omorul al cărui autor este încă în libertate s-a consumat la trei zile după ce Sabin Șerban a împlinit vârsta majoratului. Din lipsă de dovezi, procurorii au eliminat, cel puțin deocamdată, varianta unei răzbunări care-l viza pe tatăl adolescentului, Gheorghe Șerban, ofițer al Serviciului Român de Informații. Mai apoi, criminaliștii nu au putut susține cu probe nici varianta jafului, nici a sinuciderii.

Surse din rândul anchetatorilor au precizat că, în cazul crimei, prinde contur o nouă ipoteză, cea a unui accident fatal. Potrivit Bună Ziua Iași, Sabin Șerban s-ar fi aflat în apartamentul părinților cu un prieten de vârstă apropiată.

Tinerii ar fi simulat o luptă pentru că un al doilea cuțit a fost găsit lângă trupul tânărului. E vorba despre un cuțit de tip „fluture”, folosit de cei iuți de mână pentru autoapărare. Specialiștii susțin că arma este greu de manevrat întrucât nu are opritor pentru degete, așa că oricine se poate accidenta ușor cu el.

În aceste condiții, anchetatorii ar merge pe pista unui accident din joacă. Este posibil ca tinerii să fi simulat un atac, care nu ar fi mers însă cum ar fi trebuit. Una dintre teorii ar fi legată despre blocarea unei lovituri de cuțit. Presupusul amic al lui Sabin ar fi încercat să învețe cum să blocheze o astfel de lovitură și l-a atacat prin spate pe tânăr cu arma albă.

Copyright © 2017 StirileRNL.ro

To Top
error:
x
Da-ne un like daca ti-a placut articolul!Ai dat deja like? Poti inchide asta apasand X