Vedete romanesti

Fiul Andreei Mantea îi seamănă leit. Imagine emoţionantă cu băieţelul prezentatoarei TV

Andreea Mantea şi-a început duminica în braţele fiului ei, David. Prezentatoarea TV nu a pierdut ocazia de a le arăta şi fanilor cât de mult a crescut băieţelul ei şi a postat, pe pagina sa de Instagram, o imagine emoţionantă cu el.

De când a devenit mama lui David, viaţa Andreei Mantea s-a schimbat complet. Prezentatoarea îşi dedică tot timpul liber copilului şi munceşte enorm pentru a-i asigura un trai fără griji. Niciun sacrificiu nu este însă prea mare pentru fiul ei, pe care bruneta şi l-a dorit enorm şi pe care îl creşte fără niciun ajutor din partea tatălui.

Duminică, prezentatoarea Kanal D şi-a început duminica cu zâmbetul pe buze, alături de David. Mantea nu a pierdut ocazia de a le arăta şi fanilor cât de mult a crescut copilul ei, în vârstă de un an şi trei luni.


Complimentele nu au întârziat să apară, mulţi fiind de părere că David îi seamănă din ce mai mult mamei lui.

Andreea Mantea are mai mulţi pretendenţi de când e mamă

Dacă multe dintre mamele singure reușesc cu greu să-și găsească un partener, la Andreea Mantea totul se întâmplă invers. De când a rămas însărcinată și mai ales de când s-a aflat că tatăl micuțului nu are de gând să se implice în creșterea și educația lui, tot mai mulți admiratori de-ai brunetei s-au îngrămădit să-i ceară prezentatoarei TV să-i primească în viața lor. Conștienți că pentru a ajunge la inima Andreei trebuie să-l cucerească mai întâi pe David, pretendenții lui Mantea se folosesc de acest pretext. Bruneta le-a povestit prietenelor că, de când a născut, are tot mai multe mesaje de la bărbați, cunoscuți sau nu, care se oferă să-i fie tată lui David.

Copyright © 2017 StirileRNL.ro

To Top
error:
x
Da-ne un like daca ti-a placut articolul!Ai dat deja like? Poti inchide asta apasand X