Vedete romanesti

Fiul Andreei Mantea a crescut. Detaliul din imaginea cu David. “Ce mă fac?”

Fiul Andreei Mantea a crescut, iar mama lui simte că lucrurile se complică. Vedeta a postat pe contul de socializare, o imagine în care David apare lângă un afiș publicitar, pe care se află o domnișoară drăguță. Prezentatoarea tv a surprins momentul și a făcut fotografia publică.

Fiul Andreei Mantea crește pe zi ce trece și seamănă tot mai mult cu mama lui. Bruneta a postat pe contul de socializare, o imagine care a stârnit amuzamentul tuturor. Se pare că David și-a cam pus mama în dificultate.Fiul Andreei Mantea, cel mai important bărbat din viața brunetei

„S-a îndrăgostit ștrumful!!! Ce mă fac???”, și-a întrebat disperată Andreea fanii. Prietenii virtuali au reacționat imediat. „Curând îți va aduce gagici acasă”, „Ce frumusețe de copil”, „Seamănă perfect cu tine”, sunt câteva dintre comentariile admiratorilor. Dacă multe dintre mamele singure reușesc cu greu să-și găsească un partener, la Andreea Mantea totul se întâmplă invers. De când a rămas însărcinată și mai ales de când s-a aflat că tatăl micuțului nu are de gând să se implice în creșterea și educația lui, tot mai mulți admiratori de-ai brunetei s-au îngrămădit să-i ceară prezentatoarei TV să-i primească în viața lor. Conștienți că pentru a ajunge la inima Andreei trebuie să-l cucerească mai întâi pe David, pretendenții lui Mantea se folosesc de acest pretext. Bruneta le-a povestit prietenelor că, de când a născut, are tot mai multe mesaje de la bărbați, cunoscuți sau nu, care se oferă să-i fie tată lui David. Andreea Mantea a tot repetat că își dorește nespus să îmbrace rochia de mireasă și că așteaptă cu ardoare inelul de logodnă.

Copyright © 2017 StirileRNL.ro

To Top
error:
x
Da-ne un like daca ti-a placut articolul!Ai dat deja like? Poti inchide asta apasand X