Vedete straine

Fitness-modelul criticat pentru silueta impecabilă din timpul sarcinii a povestit prin ce chinuri a trecut: ”Muşchii mei blocau copilul înăuntru”

Chontel Duncan, care a impresionat cu burtica ei, plină cu muşchi, în timpul sarcinii a mărturisit detalii neştiute din timpul naşterii prin cezariană. Tânăra de 27 de ani a dezvăluit că muşchii ei lucraţi din zona abdomenului i-au creat probleme la naştere.

Aceasta voia să nască natural, dar a aflat cu câteva minute înainte că este nevoită să facă operaţie de cezariană, iar doctorii s-au chinuit să îl scoată teafăr pe micuţ, pentru că muşchii foarte bine dezvoltaţi ţineau copilul înăuntru şi nu putea fi scos.

”Am început să plâng, am crezut că am eşuat în cel mai important lucru din viaţa mea. Când am aflat ca trebuie să fac cezariana, am semnat pe loc actele, iar 20 de minute mai târziu, îmi ţineam copilul în braţe. Doctorii au avut grijă să îl scoată pe Jeremiah, întrucât muşchii mei îl blocau în uter. Mi-a fost rău şi am început să vomit în timpul operaţiei”, a povestit Chontel pentru dailymail.co.uk.

Femeia spune că medicii au fost nevoiţi să facă o tăietură mai mare, pentru a putea scoate fătul.

”Acesta este motivul pentru care cicatrice mea este pe partea dreapta, chirurgul a avut nevoie să taie mai mult pentru a-l aduce pe lume pe Jeremiah”, a spus Chontel.

Copyright © 2017 StirileRNL.ro

To Top
error:
x
Da-ne un like daca ti-a placut articolul!Ai dat deja like? Poti inchide asta apasand X