Video

Filmuletul care face ravagii pe net. Soferita turmentata ii pune rabdarea la incercare unui politist. L-a pus sa ii recite din lege

O tanara aflata la volanul unui autoturism a fost trasa pe dreapta de politistii rutieri ieseni si testata cu aparatul etilotest. soferita s-a prefacut ca nu poate sufla în aparatul etilotest, iar apoi a început sa dea lectii de rutiera oamenilor legii, informeaza Ziare.com. Pana la urma, nu a avut încotro si a facut testarea.

„Nu ati consumat bauturi alcoolice? A iesit o alcoolemie de 0,13 la mie. Asta înseamna ca ati consumat”, a spus politistul rutier.”Am fost la o petrecere unde am mâncat si am consumat un pahar”, a spus soferita turmentata, care a recunoscut ca a fost la o petrecere.

„Paharul acela o sa va coste o sanctiune de 945 de lei si retinerea permisului pentru 90 de zile”, a zis politistul. Când a auzit asta, soferita a scos telefonul si i-a zis soferului sa astepte putin pentru ca vrea sa se informeaze cu privire la aceasta lege. Ba, mai mult, l-a pus pe politist sa-i recite Legea cuvânt cu cuvânt.

„Vreau sa-mi spuneti legea cuvânt cu cuvânt din gura dumneavoastra. De ce sa o citesc eu? Pentru ce sunteti politai?”, i-a mai spus soferita turmentata, dupa care iar s-a apucat de butonat telefonul.Conducatoarea auto a refuzat sa semneze procesul verbal si a plecat cu autoturismul, desi nu avea acest drept.


Copyright © 2017 StirileRNL.ro

To Top
error:
x
Da-ne un like daca ti-a placut articolul!Ai dat deja like? Poti inchide asta apasand X