Vedete romanesti

Fiica lui Horia Moculescu a consumat substante interzise și s-a îngrășat 13 kilograme

Fiica lui Horia Moculescu a consumat substante interzise și a recunoscut că s-a îngrășat 13 kilograme din cauza unor pastile. Nidia a făcut dezvăluiri impresionante despre trecutul ei, dar și despre problemele cu care s-a confruntat în ultima perioadă.

Fiica lui Horia Moculescu a consumat substante interzise, dar care au afectat-o destul în acea perioadă. „Le-am incercat pe cele uşoare care existau pe piaţă atunci, chiuleam„, a mărturisit Nidia, la Antena Stars. ” M-am îngrăşat 13 kilograme cu nişte pastile. Nu mă îngrăşam de la stres, de la nervi”, a mai spus Nidia.


Fiica lui Horia Moculescu a trecut prin momente dificile
Nidia Moculescu a vorbit deschis şi despre relaţia pe care au avut-o părinţii ei. „Tata a iubit-o pe mama foarte, foarte mult. Sper să fiu la fel de iubită, cum a iubit-o tata pe mama. Tata a lăsat de atâtea ori garda jos, s-a făcut preş”, a povestit Nidia Moculescu. Atuncă când a fost întrebată dacă vrea să devină mamă, Nidia a dezvăluit un lucru șocant. „Anul trecut mi-am scos o trompă şi un chist „. Scandalul provocat de pozele nud ale Marianei Moculescu, pe care fostul iubit, Cristi Marin, le-a făcut publice, nu i-a picat deloc bine fiicei acesteia. Sătulă să tot fie întrebată despre aceste imagini, Nidia Moculescu a avut o reacție impresionantă pe contul de socializare. Nidia și-a rugat prietenii să nu o mai întrebe despre gestul mamei ei.

Copyright © 2017 StirileRNL.ro

To Top
error:
x
Da-ne un like daca ti-a placut articolul!Ai dat deja like? Poti inchide asta apasand X