ShowBiz

Fiica lui Cristi Boureanu, criticată de prieteni pentru ce a făcut! ” Tatăl tău o să facă închisoare”

Ioana, fiica lui Cristian Boureanu, a avut parte de multe critici din partea prietenilor ei virtuali după ce a dezvăluit că tatăl ei a bătut-o în mai multe rânduri. Mulţi dintre aceştia i-au spus că nu a procedat bine, însă au fost şi unii care i-au luat apărarea.

”Sper că eşti mulţumită că din cauza crizelor tale de isterie tatăl tău o să facă închisoare. Puteai să îl denunţi fără să faci atâta scandal şi fără să îl faci de râs faţă de toată România. Din cauza ta, toţi duşmanii lui sărbătoresc. Se vede că nu îl iubeşti deloc”, a scris cineva.

”Dacă chiar o bate, o bate pentru că e o răsfăţată needucată şi nu mai au cum să o controleze. Se vedea după cum a vorbit cu presa că are o mare satisfacţie că acum toată ţara îl crede pe tatăl ei un monstru. Mama ei încerca să o atenţioneze, dar ea nu asculta de nimeni.

Poate nu sunt părinţii perfecţi, dar o iubesc mult şi ea le creează doar probleme şi îi face de râs. O să regrete mult când o să crească şi o să îi ceară iertare tatălui în lacrimi”, a fost un alt comentariu. Au fost însă şi unele persoane care i-au luat apărarea Ioanei după ceea ce s-a întâmplat luni.

Copyright © 2017 StirileRNL.ro

To Top
error:
x
Da-ne un like daca ti-a placut articolul!Ai dat deja like? Poti inchide asta apasand X