Bizar

Fetița s-a tăiat din toate pozele de familie apoi a dispărut fără urmă. A fost găsită pe străzile Romei, motivul pentru care încă REFUZĂ să meargă acasă e ȘOCANT

Embla Jauhojarvi este o studentă din Suedia care este ținută în siguranță într-o unitate a autorităților din Roma. Ea are 21 de ani, se află sub observație și nu poate pleca de bunăvoie. Embla are o formă de autism, Sindromul Asperger, și a dispărut încă din luna mai din casa familiei sale din Suedia.

Înainte să plece, tânăra și-a tăiat chipul din toate pozele de familie care existau în casă. În această săptămână ea a fost reunită cu părinții ei, dar nu vrea să părăsească Italia. Tatăl ei, Tahvo, are 54 de ani și spune că fiica lui i-a spus că ea va vorbi doar engleză și italiană de acum înainte. După ce familia a văzut ce a făcut fata pozelor, au călătorit către Roma.

Iată ce a povestit tatăl ei: ,,Nu știu ce e în neregulă cu ea sau ce i s-a întâmplat. Era atât de murdară când au găsit-o. Este o epavă. Embla nu e ea însăși. Este o persoană diferită. Abia de a vorbit cu noi. Vrea să se întoarcă să trăiască pe străzi, nu vrea să vină acasă”.

Se pare că ea a mers să studieze limba itlaiană în secret în Italia, dar după ce cursul s-a sfârșit, ea nu s-a mai întors acasă. Se pare că fata stă pe străzi de 6 luni și din cauza bolii sale are dificultăți în a comunica cu ceilalți.

Copyright © 2017 StirileRNL.ro

To Top
error:
x
Da-ne un like daca ti-a placut articolul!Ai dat deja like? Poti inchide asta apasand X