Vedete romanesti

Fetița lui Beyonce de România i-a șocat pe toți. Cum a pozat-o mama ei

Fetița lui Beyonce de România i-a șocat pe toți, cu ultima apariție pe contul de socializare al mamei ei. Artista a pozat-o pe micuța Anais cu extensiile sale și a făcut totul public.

Fetița lui Beyonce de România a făcut senzație în mediul virtual. Dacă unii dintre fani au admirat-o, alții au considerat că mama ei a exagerat cu această transformare. „Ce frunoasă e. Seamănă cu tine”, „O maturizează”, „Vă pup pe amândouă”, au comentat admiratorii cântăreței.


Fetița lui Beyonce de România este răsfățată, spre disperarea acesteia
Beyonce de România a ajuns la capătul puterilor din cauza fetiței sale, Anais. Micuța este atât de răsfățată, încât interpreta nu se mai înțelege cu ea. Atunci când mama ei nu face ca ea, lucrurile iau o întorsătură neobișnuită și se manifestă zgomotos. „E foarte rea. E şi foarte răsfăţată. Dacă nu faci ce vrea ea, te bate, plânge, ţipă. Dacă mergem la supermarket, mergem la raft, îşi ia dulciurile şi le pune la casă. Buni, mama mea, o răsfaţă, ea mă şi ajută foarte, foarte mult. Nu pleacă de acasă fără geantă. Cred că seamănă cu taică-su. Dacă îi umbli în geantă, face scandal. Când îl vede îi cere bani. Nu am probleme cu ea, mănâncă orice. Seamănă cu taică-su. Guţă a venit la noi acum o săptămână”, a spus Beyonce de Romania la Antena Stars.

Copyright © 2017 StirileRNL.ro

To Top
error:
x
Da-ne un like daca ti-a placut articolul!Ai dat deja like? Poti inchide asta apasand X