Vedete romanesti

Fetița Biancăi Drăgușanu, în brațele lui Răzvan Botezatu. Imaginea care i-a cucerit pe fani

Fetița Biancăi Drăgușanu, în brațele lui Răzvan Botezatu, la aproape două săptămni după ce vedeta a devenit mamă. Proaspăta mămică și Răzvan Botezatu sunt buni prieteni, așa că realizatorul tv a mers în vizită la micuța, care l-a cucerit definitiv.

Fetița Biancăi Drăgușanu a cucerit întreg internetul. Răzvan Botezatu și micuța au fost fotografiați, iar Răzvan a făcut imediat imaginea publică. Cine e prinţesa mică şi frumoasă? Cum se miră ea la Bote”, a scris Răzvan. Fanii au reacţionat şi ei imediat. „Cât poate fi de frumoasă„, a comentat un fan în dreptul fotografiei.


Fetița Biancăi Drăgușanu seamănă perfect cu tatăl ei
La scurt timp după ce a născut, vedeta a postat pe contul de socializare, o imagine în care apare ținând-o în brațe pe micuța Natalia Sofia. Fanii au observat imediat cât de bine seamănă aceasta cu tatăl ei. Prietenii virtuali au fost impresionați de fotografie și i-au urat celei mici multă sănătate. Mai mult, unii dintre ei au ținut să precizeze că Natalia seamănă leit cu tatăl ei. „Seamănă cu Victor”, „Ai pierdut de data asta, e identică Victor”, ‘Ești frumoasă, la fel și Sofia”, a fost părerea acestora.

Copyright © 2017 StirileRNL.ro

To Top
error:
x
Da-ne un like daca ti-a placut articolul!Ai dat deja like? Poti inchide asta apasand X