Vedete romanesti

Fetița Biancăi Drăgușanu are program fix. Imaginea de zeci de mii de like-uri

Fetița Biancăi Drăgușanu abia are câteva zile de la naștere, dar, potrivit mamei sale, are un program fix de masă și somn, ceea ce rar se întâmplă în cazul copiilor atât de mici.

Bianca Drăgușanu a postat o imagine în care apare machiată și odihnită, cum rar vezi mame de bebeluși. În spatele ei se află micuța Natalia Sofia care doarme ca un îngeraș. Mai mult, mama micuței susține că are un copil tare cuminte care respectă un program fix.

”Are mama o fetiță cumințică foc. Am păpat si acum somnic…peste 3 ore de la capăt”, a scris Bianca în dreptul imaginii.


Bianca Drăgușanu și Victor Slav au devenit părinți, luni, când a venit pe lume primul lor copil, Natalia Sofia. Emoționați de primele ore cu micuța, cei doi i-au făcut o mulțime de fotografii cu telefonul și nu s-au putut abține să nu arate imaingile e rețelele de socializare, pentru amicii lor virtuali.

”Sunt aici suflet pur și nevinovat. Sunt aici și aici voi fi mereu! Tati te iubește mult”, a scris Victor Slav, lângă fotografia de mai jos, în care o ține pe micuță în brațe. Imaginea a strâns mii de comentarii și peste 80.000 de aprecieri din partea amicilor virtuali.

Copyright © 2017 StirileRNL.ro

To Top
error:
x
Da-ne un like daca ti-a placut articolul!Ai dat deja like? Poti inchide asta apasand X