Social

Fetiță abuzată sexual de propriul tată. Bărbatul din județul Bacău a fost reținut

Fetiță abuzată sexual de propiul tată. Bărbatul din județul Bacău a fost reținut, după ce a fost reclamat la Poliție de mama copilei. Femeia știa de mai mult timp despre chinul la care era supusă micuța de doar patru ani, însă i-a fost teamă să denunțe cazul autorităților, relatează desteptarea.ro

Cazul cutremurător a avut loc în comuna Letea Veche. Un bărbat, în vârstă de 61 de ani, a fost încătușat de polițiști, după ce a fost reclamat de concubina lui. Femeia a mers la Primăria din localitate și a povestit că fetița ei, în vârstă de patru ani, a fost abuzată sexual de tată.

Mama susține că fetița a fost supusă unor perversiuni și zilele trecute. Atunci, nu și-a reclamat concubinul, de teamă să nu fie snopită în bătaie. Din spusele vecinilor, femeia, în vârstă de 36 de ani, ar fi fost alungată din casă.

Fetiță abuzată sexual de propriul tată. De la joacă, la perversiuni
Cazul a intrat în atenția Poliției și a Parchetului. În urma plângerii, bărbatul a fost reținut. În tot acest timp, Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului a demarat o anchetă.

„Colegii din cadrul DGASPC Bacău au mers la fața locului și in cursul zilei de astazi (n.r.- vineri) fetița a fost adusă, împreună cu mama, la Centrul Maternal, iar de acolo au mers la Serviciul de Medicină Legală. Acum se așteaptă rezoluția examenului medical”, a declarat Marian Vătămănescu, purtător de cuvânt la DGASPC Bacau.

Micuța va ramâne în supravegherea specialiștilor de la Protectia Copilului până la finalizarea cercetărilor.

La ieșirea de la Parchet, tatăl nu a recunoscut că și-a batjocorit propriul copil. A spus doar că nu și-a supus fetița la perversiuni, ci doar s-a jucat cu ea.

Bărbatul va fi prezentat instanței de judecată cu propunere de arestare preventivă.

Copyright © 2017 StirileRNL.ro

To Top
error:
x
Da-ne un like daca ti-a placut articolul!Ai dat deja like? Poti inchide asta apasand X