ShowBiz

Fetele lui Vadim Tudor o duc din ce în ce mai greu! “Trăim din pensia de urmaş, mama rezistă greu”

A trecut 1 an de când Vadim Tudor s-a stins din viaţă, iar fetele acestuia, Lidia şi Eugenia, o duc tot mai greu. Se luptă în continuare cu datoriile şi încearcă să se adapteze la noua viaţă. Fetele sunt total schimbate la 1 an de la moartea tatălui lor. Au slabit, iar cearcănele nu pot fi acoperite nici măcar cu un machiaj profesional.

„De când tata nu mai e, totul este mai greu. Acum trăim din pensiile de urmaş, a mamei şi a surorii mele. Eu nu primesc deoarece am 25 de ani. Încercăm să ţinem revista România Mare, să nu mai facem datorii. Mama rezistă greu. Abia acum realizăm ce s-a întâmplat şi ne adaptăm la noua viaţă. „Am fost crescute ca două prinţese, el rezolva toate problemele şi nu ne lăsa să muncim. Acum, că el a murit, toată lumea a muşcat din noi din stânga, din dreapta, nu am ştiut cum să reacţionăm. Nu ne aşteptam să fie lumea aşa agresivă, tata ne-a protejat de asta. Nu ştiu ce i-aş spune lui tata dacă l-aş vedea, sunt prea multe sentimente”, a mărturisit Eugenia la Kanal D.

Fetele lui Corneliu Vadim Tudor o duc greu, după moartea „Tribunului”. Procesele de calomnie intentate fostului președinte PRM au obligat familia acestuia să bage mâna adânc în buzunare. Unul dintre personajele care trebuia să ia bani de la familia lui Vadim era și fosta peremistă Anca Cârcu. Aceasta a câștigat procesul de calomnie cu Vadim, iar instanța a hotârât ca în conturile Ancăi să intre 1000 de lei! Cu toate acestea, cea cunoscută ca „sexi-peremista” a decis la sfârșitul anului trecut să renunțe la banii datorați de Vadim și a transmis familiei că ar trebui cu acești bani să facă parastase pentru iertarea păcatelor acestuia.

Copyright © 2017 StirileRNL.ro

To Top
error:
x
Da-ne un like daca ti-a placut articolul!Ai dat deja like? Poti inchide asta apasand X