Vedete romanesti

Fentosan noul soţ al Oanei Zăvoranu. Ce şmecherie are ”puiuţul” la Peco Dorobanţi…

În urmă cu mai bine de două luni de zile, Oana Zăvoranu făcea pasul cel mare şi aflată la braţul lui Alex Ashraf, spunea „Da“ în faţa ofiţerului stării civile de la Primăria Sectorului 1. Doar că, nimeni nu ar fi ghicit că într-un timp atât de scurt se pot schimba atât de multe, mai ales în ceea ce-l priveşte noul soţ al brunetei.

Mai exact, CANCAN.ro, l-a filmat pe Alex Ashaf, cel care pe 10 iunie îi devenea soţ Oanei Zăvoranu, în momentul în care a făcut o vizită până la o benzinărie din Capitală. Una de pe Calea Dorobanţi, pe care o vizita în după-amiaza de luni. Acolo, tânărul de 29 de ani a dovedit că nu e nevoie de prea mult timp pentru a deprinde „bunele practici“ ale unui loc precum oraşul soţiei sale, Bucureştiul.

Asta deoarece Alex nici nu a fost nevoie să facă – sau să spună – prea multe, pentru că imediat i s-a făcut pe plac şi i-au fost aduse câteva cumpărături chiar la geamul maşinii. Aşa că, după ce soţul Zăvorancei a aplicat rapid o metodă – una care nouă ne-a rămas necunoscută – ar putea cu brio să primească titulatura de „barosan“ cu acte-n regulă. Mai ales palestinianului, nu i-a fost foarte greu să convingă câţiva băieţi de la respectiva benzinărie să se transforme în „argaţi“, gata să îi îndeplinească orice moft sau… comandă. Totodată, după ce a stat puţin de vorbă cu argaţii, soţul Oanei a mers şi până la casa acesteia, acolo unde a dat din nou dovadă că s-a adaptat cât se poate de repede la „obiceiurile“ din Bucureşti. Asta deoarece odată ajuns acolo, el s-a pus la taclale cu câţiva muncitori.Din câte se pare, Oana Zăvoranu este acum o femeie împlinită, asta deoarece a făcut pasul cel mare şi s-a măritat cu bărbatul alături de care are o frumoasă relaţie de dragoste, palestinianul Alex Ashraf. La starea civilă care avea loc în urmă cu două luni de zile, miresei Oana Zăvoranu i-a fost martor un paznic, iar cununia a fost una tradiţională. Din câte se pare, cei doi ar fi făcut pasul cel mare, după ce Oana Zăvoranu a mers să îi cunoască familia lui Alex Ashraf, de care a fost foarte impresionată. Totodată, bruneta părea de ceva vreme să aibă planuri serioase alături de iubitul său, pentru că o numea pe mama acestuia „soacră“, încă dinainte ca aceştia să oficializeze relaţia.

Copyright © 2017 StirileRNL.ro

To Top
error:
x
Da-ne un like daca ti-a placut articolul!Ai dat deja like? Poti inchide asta apasand X