Diverse

Fenomen paranormal? Padurea Baciu, locul unde se intampla lucruri inexplicabile. Iata imaginile surprinse de o drona

Sa fie adevarat ca faimoasa Padure Baciu e un loc al fenomenelor paranormale? De-a lungul timpului, au aparut mai multe asa-zise dovezi.

Ceea ce a surprins de curand o echipa de filmare este insa de-a dreptul senzational! In imaginile filmate de o drona apare pentru o secunda ceva ce nici specialistii nu pot explica. Priviti cu atentie!

O minge de lumina apare si dispare, cat clipesti! Drona o surprinde, in apus, deasupra temutei Paduri Baciu – un loc a carui istorie infioara!

Ar putea fi o pasare, dar viteza ei ne contrazice!

Cei 400 m pe secunda cu care zboara… nici macar cea mai iute pasare din lume nu-i poate atinge! Sa fie vorba, oare, de spiritul padurii?!

„In timpul filmarii am observat, uitandu-ne pe ecranul telefonului ca exista ceva ciudat. E o ciudatenie pe care am intalnit-o pana acum la documentar”.

„Am fost intr-o noapte la luna plina sa facem niste time-lapsuri si din 4 unul e total compromis fara nicio explicatie tehnica”

Padurea Baciu apare in multe topuri ca fiind unul dintre cele mai inspaimantatoare locuri ale lumii.

Iar echipa de filmare care a surprins lumina zburatoare realizeaza un documentar tocmai despre misterele pe care acest loc le-ascunde!

„De la aparitia anumitor forme mai miterioase sau unor umbre, la auzirea unor voci sau chiar soapte, functionarea defectuoasa a aparaturii electronice”, a declarat Marius Lazin, coordonator Hoia Baciu Proiect.

Intamplarile ciudate din padurea blestemata au fost confirmate si de catre specialstii in paranormal si ezoterism, dar si de catre turistii care vin aici pentru experiente unice. In luna decembrie va fi lansat primul documentar despre fenomenele stranii din aceasta zona.

Vezi aici imagini!

Copyright © 2017 StirileRNL.ro

To Top
error:
x
Da-ne un like daca ti-a placut articolul!Ai dat deja like? Poti inchide asta apasand X