Social

Femeie, ucisă de o explozie în Vaslui. A sărit în aer aparatul de râșnit cafeaua

Scene de groază într-un magazin din Vaslui. O femeie a murit, după ce a explodat aparatul de cafea în timp ce-l folosea. Victima, care era gestionara magazinului, a fost mutilată în urma deflagrației și a fost transportată de urgență la spital.

Din păcate, medicii n-au mai reușit s-o salveze. Irina Hâncu a lăsat orfani acum doi copii. Cel mai mic dintre ei are doar 5 ani.

Pompierii au fost chemați de urgență într-un cartier din Vaslui, după ce un martor a anunțat că a explodat o butelie. Situația era însă mult mai gravă, relatează vremeanoua.ro

Vânzătoarea, ucisă de explozie
O deflagrație a avut loc într-un magazin. Un aparat de râșnit cafeaua a sărit în aer, iar vânzătoare, care se afla în apropierea lui, a fost grav rănită. Cei care au văzut scena de coșmar au povestit că femeia s-a ales cu tăieturi adânci pe o suprafață mare a corpului.

„Avea ochii și fața tăiate de nu reușeai să o mai recunoști. Sânii arătau de parcă ar fi explodat și i-am văzut intestinele pe jos. Avea o rană urâtă în zona abdomenului”, au povestit oamenii care au încercat să acorde victimei primul ajutor.

Nu am știut ce s-a întâmplat. Am intrat în magazin și am văzut ce este acolo. M-am îngrozit. Am strigat la soția mea să sune după ambulanță. La primul apel nu a răspuns nimeni apoi a reușit să spună că este nevoie de ajutor.”, a precizat un alt bărbat care a asistat la tragedie.


La fața locului au fost sosit mai multe ambulanțe. Medicii au găsit în magazin încă o femeie. Clienta a fost rănită ușor, după ce a supraviețuit exploziei. În stare gravă era însă gestionarea magazinului.

„Prezenta răni tăiate grave la nivelul braţelor, toracelui şi abdomenului, cu exteriorizare de intestine. A fost transportată la spital, cu prognostic rezervat.”, a precizat Slt. Roșu Ionel, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Vaslui.

Cu toate eforturile medicilor, femeia nu a putut fi salvată din cauza rănilor extrem de grave. Irina Hâncu s-a stins la 45 de ani. A lăsat orfani doi copii, unul de 16 și unul de 5 ani. Potrivit apropiaților, soțul femeii muncește de doi ani în Anglia. Bărbat a fost anunțat despre tragedie și urmează să se întoarcă în țară.

Anchetă după moartea femeii
Moartea fulgerătoare a devenit subiectul unei anchete a polițiștilor. Din primele cercetări, anchetatorii au reușit să afle că femeia ar fi vrut să bage în priză un aparat radio și, cel mai probabil, atunci a avut loc un scurtcircuit. Recipientul din plastic al aparatului de cafea a sărit în aer și i-a provocat rănile fatale.

Copyright © 2017 StirileRNL.ro

To Top
error:
x
Da-ne un like daca ti-a placut articolul!Ai dat deja like? Poti inchide asta apasand X