Astro Fun

Femeia Săgetător – singura care îți va spune adevarul

Săgetătorul este cea de-a noua zodie și este reprezentat de un arcaș. Asemenea arcului arcașului, femeia din Săgetător va ținti mereu sus, va avea vise mărețe și aspirații înalte. Învață mereu și e mereu gata de o nouă aventură.

Nativa din Săgetător este o femeie independentă și extrem de sinceră. Indiferent de cât de dureros e adevărul, ea îl va spune. Nu oferă niciodată complimente gratuite și reușește să te calce pe nervi câteodată.

Va fi greu pentru un bărbat să prindă o femeie Săgetător în taina căsătoriei. Ea ține la libertatea ei și va renunța cu greu la ea. Doar bărbatul ce o înțelege cu adevărat îi poate fi soț.

Latura ei veselă și optimistă o va face foarte sociabilă. Curajul ei de a înfrunta pe oricine o contestă atrage atenția oamenilor din jur. Săgetătorul e un fluturaș vesel care hipnotizează repede și iremediabil.

Deși femeia din Săgetător este independentă și onestă, va aprecia mereu gesturile romantice. Are nevoie de timp înainte să se avânte în focurile iubirii. Partenerul ideal pentru nativa din Săgetător este independent, romantic, pasional, integru și cu principii.

Săgetătorul se împacă bine cu zodiile de foc, Berbec și Leu, dar va putea avea relații de succes și cu Balanța, Vărsătorul sau Gemenii.

Dacă vrei să ai o relație cu o femeie Săgetător ia în considerare că e un suflet liber. E vorbăreață, are umor, emoțională și poți avea încredere în ea. Sub carapace este un suflet blând și sincer.

Copyright © 2017 StirileRNL.ro

To Top
error:
x
Da-ne un like daca ti-a placut articolul!Ai dat deja like? Poti inchide asta apasand X