Bizar

Femeia își reamenaja casa care era construită încă din 1901, dar a găsit cercuri metalice ciudate pe podeaua bucătăriei. Când a aflat ce înseamnă s-a îngrozit

Susan Hansen a avut mereu pasiunea de a reamenaja case iar într-o zi și-a găsit și cumpărat pentru ea o casă care era foarte veche, din 1901, fără să știe că această casă ascundea o surpriză specială.

Tocmai îndepărta covorul de pe podeaua originală care acoperea întreaga casă atunci când a făcut o descoperire istorică. Când dădea la o parte covorul vechi a văzut o suprafață stranie, în fața ochilor i-au apărut un grup de cercuri mici și metalice pe suprafața bucătăriei. Acestea erau organizate în forme triunghiulare pe lemn, erau plăcute privirii, dar locul lor era foarte ciudat. Ce erau, de ce ar face cineva astfel de semne pe podea?

Susan a mai găsit și alte lucruri ciudate printre care și o platformă lungă și strălucitoare de lemn, de abia atunci a început să înțeleagă: noua ei casă veche fusese la început un loc unde se juca bowling!

Se pare că locul era cunoscut sub numele de Herbert Massey’s Cafe and Bowling, Susan a decis să restaureze locul unde se juca bowling și să vândă casa la un preț mai mare apoi, nu mai e nevoie să spunem că descoperirea a făcut-o celebră.

Copyright © 2017 StirileRNL.ro

To Top
error:
x
Da-ne un like daca ti-a placut articolul!Ai dat deja like? Poti inchide asta apasand X