Timp liber

Femeia asta stia ca urmeaza sa aduca pe lume o fetita! Ce mutra a putut sa faca exact cand doctorul i-a zis dupa ce a nascut ca are un baietel! A devenit instant virala pe Facebook

Koto Nakamura stia de la ecografiile pe care le facuse in timpul sarcinii ca urmeaza sa aduca pe lume o fetita. Ea si sotul ei, doi tineri care locuiesc in Australia, se pregatisera sa devina parinti de fetita. Imediat dupa ce a nascut, femeia a aflat ca de fapt are baietel. In sala de nasteri se afla si fotograful familiei, el reusind sa prinda un cadru care spune mai mult decat o mie de cuvinte.

Surprinderea proaspetei mamici, mutra pe care a facut-o a devenit rapid virala, dupa ce fotograful a decis sa posteze pozele pe site-urile de socializare.

In timpul travaliului, moasa le povestise cum mai multor parinti li s-a intamplat sa afle la nastere ca micutul lor are alt sex decat credeau ei, dupa ce au facut ecografii in cele noua luni de sarcina. In momentul in care Koto Nakamura a nascut si i s-a spus ca are baiat, ea s-a uitat repede la fotografa ca sa afle daca este adevarat sau moasa glumeste. Acea fractiune de secunda de uluiala a fost prinsa pe camera. Si e supertare!

Copyright © 2017 StirileRNL.ro

To Top
error:
x
Da-ne un like daca ti-a placut articolul!Ai dat deja like? Poti inchide asta apasand X