ShowBiz

Fata lui Toma Caragiu, dezvăluiri incredibile despre părintele ei. „Pentru un rol, mai făcea și alte chestii”

Fata lui Toma Caragiu a făcut mărturisiri interesante despre tatăl ei. Maria Doina Caragiu este singurul copil al lui Toma Caragiu, mort în cutremurul de pe 4 martie 1977. Acesta avea vârsta de 51 de ani.

Maria Doina, fata actorului, a dezvăluit lucruri neștiute despre Toma Caragiu, într-un interviu acordat Jurnalului Național, „Părinții mei erau despărțiti de când aveam trei ani. Ne vedeam de doua-trei ori pe an, dar nu mai mult. Era foarte ocupat. El ca tată a fost tata până pe la 4 ani, apoi a fost pensie alimentara și, de cateva ori pe an, vizite, ori eu, ori el. Dar nu a fost asa cum e un tătic. In momentul in care parintii sunt despartiti, relatiile nu mai sunt ca intr-o familie. Am stat la internat din clasa I pana intr-a V-a. A fost o mare durere pentru mine să n-am părinții aproape. Dar… geamurile de la internat dadeau în aceeasi curte cu ferestrele cabinelor de la Teatrul Bulandra. Cand mi-era dor de tata și voiam să-l văd, mă cățăram pe gratii și mă uitam spre cabina lui!”, a povestit fata actorului.


Fata lui Toma Caragiu a spus tot despre viața sentimentală a actorului

Maria Doina a discutat apoi și despre viața sentimentală agitată a părintelui ei. „Tata a fost întotdeauna un iubitor al sexului frumos, iar femeile alergau dupa el, mai ales după ce a devenit cunoscut. Și-atunci a înșelat-o pe mama cât a putut. Or, mama n-a putut suporta decât vreo 12 ani, s-a îmbolnăvit de nervi, nu mai putea să doarmă și a divorțat de el. Tata s-a recasatorit cu Elena Bichman, dupa două săptămâni. A primit ce a meritat, caci noua sotie i-a făcut ce-i făcuse și el mamei. Ca sa vedeti cum era… Au fost la o petrecere, stateau la masa: aici mama, aici el, alaturi o alta femeie. Ii spunea mamei „Bebe, te iubesc!”, se intorcea la femeia de langa el si îi dădea întalnire ăleia. Cum să reziști cu așa un om? La teatru, toate actrițele ieșeau din cabină râzându-i în față mamei. El era director la un moment dat, iar ele, pentru un rol, mai făceau și alte chestii!”, a declarat fata lui Caragiu.

Copyright © 2017 StirileRNL.ro

To Top
error:
x
Da-ne un like daca ti-a placut articolul!Ai dat deja like? Poti inchide asta apasand X