Bizar

FATA A MURIT la câteva ZILE după BAL, dar acum TOATĂ LUMEA vrea să-i POARTE ROCHIA ALBASTRĂ pe care și ea a purtat-o atunci. Părinții primesc CERERI din toată lumea, uite DE CE

Catherine Malatesta, în vârstă de 16 ani, și-a iubit la nebunie rochia albastră cu care a mers la bal. Deși suferea de o boală groaznică, a reușit să își poarte rochia cu multă grație și eleganță. Povestea ei a inspirat atât de mulți oameni încât a devenit celebră. Dar ce face ca rochia această să fie atât de specială?

Prietenii ei au fost alături de ea mereu, cât timp a trecut printr-o perioadă îngrozitoare, iar ea s-a asigurat că va avea această rochie uimitoare la bal, unde și-a construit amintiri minunate alături de ei și unde a mers însoțită de iubirea vieții sale.

Deși este doar o fată obișnuită, povestea ei este una care inspiră. La momentul balului fata aceasta avea cancer în ultimul stadiiu, era foarte fericită că va merge, fiindcă cu câteva luni în urmă nu știa sigur dacă îl va mai apuca, cei de la spital au externat-o pentru o zi.

Catherine, care voia să aibă parte de toate experiențele înainte de a muri, i-a spus mamei sale că în acea seară s-a simțit frumoasă pentru prima dată. În timp ce era în spital își făcea mereu temele, ținea pasul cu colegii și a și fost votată drept președintele consiliului elevilor!

Acum prietenii ei îi onorează memoria prin purtarea rochiei în care ea s-a simțit frumoasă pentru prima și ultima oară în viață. Fiecare prietenă a sa a purtat rochia la bal, pe rând, în fiecare an. Acestea spun că fiindcă pot să aibă fiecare această parte din ea, se vor vindeca mai ușor după ce au pierdut-o…

Rochia acestei fete a devenit un simbol al prieteniei, al iubirii față de viață, al bucuriei de a trăi, al tinereții. Iată că mai există și astfel de adolescenți cu inimi mari care sunt capabili de asemenea povești care pot schimba o viață pentru totdeauna!


Copyright © 2017 StirileRNL.ro

To Top
error:
x
Da-ne un like daca ti-a placut articolul!Ai dat deja like? Poti inchide asta apasand X