Timp liber

Fără cuvinte! Un profesor a găsit ciorna unui elev, uitată în bancă: „Timpul se scurge repede! Trebuie să înveți să zâmbești și să uiți de griji. Ce mai aștepți?”

Un puști de zece ani a reușit să emoționeze un profesor care i-a găsit ciorna uitată în bancă, după ce acesta susținuse examenul de admitere în clasa a V-a, la un colegiu din Capitală, notează adevarul.ro.

Potrivit sursei citate, examenul a avut loc la Colegiul Național I.L. Caragiale din Capitală și a constat în susţinerea a două probe distincte la Română şi Matematică. După ce s-a terminat prima probă, cea de limba română, profesorii au descoperit în banca unui elev, ciorna acestuia, în care şi-a notat gândurile.

„Copilăria este cea mai importantă etapă din viaţa unui om. Trebuie să înveţi să zâmbeşti şi să uiţi de toate grijile tale. Orice gând răzvrătit de-al unui copil te poate face bucuros. Nu este o taină a lumii, dar dacă ai fost vreodată trist, se spune că aşa vei rămâne toată viaţa. Fiecare copil se dezvoltă. În curând, acesta va deveni adult, iar mai târziu, moartea îl va primi cu braţele deschise. Ce mai aştepţi?! Distrează-te cât eşti copil! Lasă-ţi gândurile triste spre adulţi şi bagă de seamă, timpul se scurge repede!”, a lăsat scris în bancă elevul.


Copyright © 2017 StirileRNL.ro

To Top
error:
x
Da-ne un like daca ti-a placut articolul!Ai dat deja like? Poti inchide asta apasand X