Vedete romanesti

Fanii au certat-o pentru că nu s-a machiat. Ce le-a răspuns Adela Popescu

După ce a publicat imaginea de mai sus, Adela Popescu a fost surprinsă de numărul comentariilor care îi criticau înfățișarea. Mai multe persoane i-au reproșat pe Facebook că nu s-a machiat înainte de a-și face poza.


”Mai ingrijeste-te si tu ca parca ai 90 de ani”, i-a scris unul din fani. Și, din păcate, nu a fost singurul.

Replica Adelei nu a întârziat să apară, iar cuvintele ei au fost perfect alese pentru a închide gura răutăcioșilor: ”Dragile mele, fotografia aceasta nu a fost facuta pentru a fi postata. Pur si simplu Radu a surprins un moment de dragoste intre mine si copilul meu. Imi pare rau ca dincolo de emotia pe care eu si Radu o simtim astazi, unii dintre voi ati fost atenti la lipsa fondului de ten. Imi pare rau ca nu aveam ochii deschisi. Poate ati fi vazut cata fericire se gaseste acolo…”

Adela Popescu are, astăzi, un motiv în plus de bucurie. Băiețelul ei, Alexandru, împlinește o lună de zile, iar artista este foarte fericită și trăiește la maxim aceste clipe minunate alături de bebelușul ei.

Adela Popescu a născut în urmă cu o lună. Ea a ales să nască natural, deși a recunoscut că nu a avut o naștere foarte ușoară. Mai mult, Adela și-a dorit foarte mult să-și alăpteze băiețelul și este foarte fericită că a reușit să facă acest lucru.


Vedeta nu ezită să mărturisească și faptul că nu e ușor să fii mamă, că este obositor, dar susține că toate acestea nu au luat-o prin surprindere.

„Sigur că se trezește noaptea, că plânge, că e obositor, că durează puțin până îi înțelegi „limbajul”, că sunt momente în care ai da orice pentru o oră de somn, și a ta și a lui, dar ne așteptam să fie așa și cred eu că am fost pregătiți.”

Copyright © 2017 StirileRNL.ro

To Top
error:
x
Da-ne un like daca ti-a placut articolul!Ai dat deja like? Poti inchide asta apasand X