Vedete romanesti

Face bani pe bandă rulantă! Ce bolid şi-a cumpărat ADI MINUNE! A dat Ferrari-ul pe această marcă

Cântăreţul de manele Adrian Minune a reuşit să facă furori, asta după ce a apărut la volanul noului său bolid, în după-amiaza de luni.

Mai exact, Adrian Minune pare să-şi fi achiziţionat o nouă maşină de lux, iar prima imagine cu aceasta şi-a găsit drumul către reţelele sociale, acolo unde prietenii virtuali ai manelistului nu şi-au putut crede ochilor. Asta deoarece cântăreţul a apărut într-o imagine pe Facebook în care este la volanul unui Lamborghini de ultimă generaţie. De asemenea, înainte să facă această achiziţie, Adrian Minune conducea un alt bolid de lux, un Ferrari, pe care pare să îl fi dat la schimb pe autoturismul pe care şi l-a cumpărat de curând.


„Uite, bă, cum am ajuns fără să vreau la Monaco!“, a fost mesajul lui Adrian Minune care a însoţit imaginea de pe Facebook.

Nici comentariile fanilor nu au întârziat să apară, iar prietenii virtuali i-au scris următoarele mesaje: „La aşa caracter, aşa maşină!“ sau „Domnule Adrian Simionescu, meritaţi pe de plin tot ceea ce aveţi sau ceea ce faceţi. Şi asta datorită muncii dvs şi a respectului pe care îl aveţi faţă de oameni, părerea mea este că sunteţi nr 1“.

Copyright © 2017 StirileRNL.ro

To Top
error:
x
Da-ne un like daca ti-a placut articolul!Ai dat deja like? Poti inchide asta apasand X