Diverse

Explicația unor părinți pentru faptul că au acceptat ca televiziunea să filmeze ultimele zile ale bebelușului lor | VIDEO

Părinții unui băiețel de numai 9 luni au îndurat cea mai mare durere pe care o poate îndura un părinte. Ei și-au pierdut băiețelul din cauza unui accident. Ceea ce a fost însă surprinzător pentru foarte multă a fost decizia lor de a lăsa televiziunea să filmeze ultimele zile din viața copilului și operațiile prin care a trecut micuțul. Ei au explicat că au făcut totul cu un motiv.

Micuțul Leyton, băiețelul celor doi, care avea doar 9 luni, s-a înecat cu un obiect mic de plastic. Părinții lui, Adam și Serena, au permis unei televizuni să filmeze în interiorul spitalului ultimele zile din viața copilului, timp în care micuțul s-a luptat pentru viața lui.

Leyton a fost dus la spital, după ce tatăl lui a încercat să-i acorde primul ajutor acasă, imediat după ce inima micuțului a încetat să mai bată.

Adam și Serena au explicat în direct ce i-a determinat să accepte propunerea televiziunii de a filma ultimele zile din viața micuțului lor.

”Știm că toți părinții au auzit despre cât e de periculos ca un copil să se înece cu obiecte mici. Noi toți facem tot ce putem pentru a-i proteja de accidente. Am decis să facem publică povestea noastră din mai multe motive. În primul rând în memoria fiului nostru care a luptat atât de mult și ca semn de respect pentru toată echipa medicală de aici și efortul imens pe care l-a depus. Sperăm că aceste imagini să fie un semnal de alarmă pentru toți părinții, să realizeze încă o dată cât de periculos este de fapt”, au spus cei doi.

Leyton a încetat să mai respire după ce a înghițit o bucățică mică de plastic. Tatăl lui a încercat să-i elibereze singur căile respiratorii acasă, a făcut tot ce a putut până în momentul în care a venit ambulanța.

Imediat după ce au ajuns la spital, medicii au reușit să-i pornească din nou inima micuțului și au decis să-l bage în comă indusă. I-au făcut o mulțime de teste și, de fiecare dată când au încercat să-l trezească a fost un eșec. La trei zile mai târziu, copilul s-a stins din viață.

Filmările au arătat ultimele zile din viața copilului, dar și felul cum fratele lui mai mare a fost consiliat de personalul medical, în timp ce părinții se aflau lângă micuțul Leyton și nu se puteau despărți de el.

Mama a povestit că nimic nu se poate compara cu aceste sentimente: ”Este ca și cum nici nu mai ești tu. Te simți atât de gol încât nu mai găsești nimic în tine din ceea ce știai că există acolo. Îți macină trupul și sufletul. Este un sentiment extrem”, a povestit mama.

Cu toate astea, părinții susțin că acum se simt mai puternici ca niciodată și sunt convinși că familia lor, cea care a mai rămas, părinții și băiețelul mai mare, va putea trece peste orice greutate a vieții, dacă au reușit să treacă printr-o astfel de tragedie și au rămas în viață.

”Pierdere mai mare nu există în viața asta. Dacă am supraviețuit, înseamnă că putem supraviețui la orice altceva”, au spus ei.

Copyright © 2017 StirileRNL.ro

To Top
error:
x
Da-ne un like daca ti-a placut articolul!Ai dat deja like? Poti inchide asta apasand X