Externe

Experţii au analizat limbajul nonverbal al lui Donald Trump şi Barack Obama. Totul e clar acum

Pe parcursul întâlnirii de la Casa Albă, Barack Obama şi Donald Trump şi-au exprimat entuziasmul de a lucra împreună în viitor pentru binele Americii. Experţii au analizat limbajul nonverbal al celor doi lideri politici şi au demonstrat contrariul, se arată pe Daily Mail.

Analiştii spun că Obama a fost mai degrabă obosit, resemnat şi neîncrezător, în timp ce Trump a fost mai serios şi speriat. Cei doi au vorbit mai bine de o oră şi jumătate înainte să dea declaraţii pentru presă. Limbajul lor nonverbal a transmis o atitudine ofensivă de ambele părţi, fapt demonstrat de poziţia picioarelor celor doi oameni politici.

Barack Obama a ţinut picioarele mai desfăcute decât Donal Trump, transmiţând astfel mesajul că el este încă omul de la conducerea Americii. În tot acest timp, mâinile lui Trump erau împreunate, sugerând mai degrabă o poziţie de rugăciune, ceea ce nu caracterizează un viitor peşedinte.

Tentativa lui Barack Obama de a-şi odihni mâinile pe genunchi transmite o stare de oboseală şi de îngrijorare în acelaşi timp.

Specialiştii nu sunt convinşi că Trump şi Obama vor colabora într-adevăr aşa cum amândoi au declarat pe întreg parcursul întâlnirii de Casa Albă.

Alegerile din America au fost câştigate de Donald Trump care a învins-o pe Hillary Clinton.

Hillary Clinton a fost pe primul loc la votul popular, dar oficial democrata a fost învinsă de Donald Trump care a reuşit să câştige alegerile prezidenţiale din Statele Unite ale Americii cu 289 de electori, cu 19 mai mult decât minimul de care avea nevoie.

Donald Trump s-a născut pe 14 iunie 1946, în Queens, statul american New York. El este Președintele ales al Statelor Unite ale Americii, care va fi învestit în funcție pe 20 ianuarie 2017. Este investitor și om de afaceri american, vedetă de televiziune, om politic și autor de cărți de literatură motivațională.

Copyright © 2017 StirileRNL.ro

To Top
error:
x
Da-ne un like daca ti-a placut articolul!Ai dat deja like? Poti inchide asta apasand X