ShowBiz

EXCLUSIV! Monica Davidescu, despagubiri uriase pentru ligamentele rupte! A castigat procesul! Vezi ce suma trebuie sa primeasca sotia lui Temisan dupa ce si-a distrus picioarele intr-un show

Monica Davidescu a castigat procesul cu MediaPRO Entertainment si trebuie sa primeasca o suma uriasa pentru ligamentele rupte in timpul unui show de televiziune.

Monica Davidescu a convins judecatorii de la Buftea ca MediaPRO Entertainment trebuie sa-i plateasca toata suma solicitata si chiar in plus. Sotia lui Aurelian Temisan trebuie sa primeasca 60.623 lei reprezentand daune materiale, 45.000 lei – daune morale si 11.600 de lei – cheltuieli de judecata. Suma totala se ridica astfel la 117.223 lei, adica 1,17 miliarde lei vechi sau 26.049 euro. Este mai mult decat solicitase Monica initial, adica 100.000 lei.

Monica Davidescu a participat in cel de-al 13-lea sezon al unui show de dans, in urma caruia s-a ales cu o accidentare grava: ruperea ligamentelor de la ambele picioare. Partenerul ei din emisiune, George Boghian, a cazut peste ea in timpul repetitiilor la dansul in ploaie, iar aceasta accidentare a tinut-o aproape un an departe de profesia de baza, actoria. A umblat mult prin spitale, a fost operata la piciorul drept si a fost nevoita sa mearga o perioada in carje.


Decizia instantei nu este insa definitiva, ea putand fi atacata cu apel in maxim 30 de zile de la pronuntare.


Sursa: wowbiz.ro

Copyright © 2017 StirileRNL.ro

To Top
error:
x
Da-ne un like daca ti-a placut articolul!Ai dat deja like? Poti inchide asta apasand X