ShowBiz

Este copia fidela a Angelinei Jolie, dar nu pentru asta a devenit faimoasa. Cu ce se ocupa tanara in varsta de 21 de ani

O tanara a devenit faimoasa peste noapte si a strans zeci de mii de fani pe Instagram, datorita asemanarii sale izbitoare cu Angelina Jolie.

Mara Teigen are 21 de ani si este copia fidela a iubite actritre Angelina Jolie. Cu ochi albastri, buze pline si trasaturi ale fetei demne de toata invidia, Mara este adesea comparata cu actrita in varsta de 40 de ani, in special pe retelele de socializare.

O fotografie postată de Jane (@marateigen_) pe


Tanara este una dintre fetele care au aparut in promo-urile de promovare ale lui Kylie Jenner si pe care acestea au ajutat-o sa devina faimoasa pe internet, scrie perfecte.ro.

O fotografie postată de Jane (@marateigen_) pe


Se pare ca frumoasa bruneta a participat la reclame pentru mai multe branduri cosmetice care i-au pus in valoarea trasaturile. Mai mult de atat, in reclama facuta alaturi de Kylie Jenner, Mara promoveaza nuanta „Literally”, o nuanta nude dintre cele pe care insasi Angelina Jolie le prefera atunci cand alege un ruj.

O fotografie postată de Jane (@marateigen_) pe

Copyright © 2017 StirileRNL.ro

To Top
error:
x
Da-ne un like daca ti-a placut articolul!Ai dat deja like? Poti inchide asta apasand X