Inedit

Era intr-un magazin de mobila, iar cand a vazut-o pe femeia din fata lui a scos imediat telefonul din buzunar si i-a facut mai multe poze! E incredibil ce avea fata de la solduri in jos: „Acum inteleg de ce vine atata lume in magazinul asta!”

Imaginile alaturate au devenit virale pe Weibo, echivalentul retelei de socializare Twitter in China, si au fost redistribuite de sute de mii de ori.

Totul a inceput dupa ce un barbat a fotografiat intr-un mare magazin de mobila ceea ce pare a fi o tanara care face shopping fara a purta nimic de la solduri in jos.

Utilizatorul a postat doua astfel de poze, la care a alaturat descrierea: „Acum va inteleg pe voi, locuitori ai Beijing-ului, de ce va place atat de mult sa veniti in acest magazin”.

Multi cred ca aceasta este o campanie de marketing mascata a magazinului respectiv, care incearca astfel sa se promoveze prin metode nu tocmai ortodoxe.

Insa reprezentantii lantului se apara si spun ca nu sunt responsabili cu nimic si ca nu incurajeaza astfel de actiuni. Mai mult, au raportat incidentul la politia locala.

Copyright © 2017 StirileRNL.ro

To Top
error:
x
Da-ne un like daca ti-a placut articolul!Ai dat deja like? Poti inchide asta apasand X