Bizar

Era in parc in momentul in care s-a gandit sa isi verifice telefonul. Cand a vazut ce era pe ecranul lui, a fost terifiata, insa a avut puterea sa mearga acasa de urgenta. Cum si-a gasit femeia copila-

Dupa ce a primit mai multe mesaje pe telefon, o mama din statul Carolina, s-a dus de urgenta acasa unde si-a gasit fiica legata in toaleta.

„Este mai mult decat un cosmar, este infiorator ce s-a intamplat cu ea. I-au luat hainele si au bagat-o in toaleta. Nimeni nu isi doreste sa isi gaseasca copilul in halul asta”, a declarat femeia.

Politistii au primit un apel de urgenta de la mama disperata in jurul orei trei dupa-amiaza. Ea a povestit cum si-a descoperit fiica in varsta de 17 ani in toalete. Ea a mai spus ca si-a luat ceilalti copii si i-a dus la o plimbare in parc cand a primit un telefon de la mama celei mai bune prietene ale fiicei sale.

Cand i s-au luat declaratii si mamei prietenei adoelscentei, aceasta a delcarat ca tanara isi sunase prietena cu banda adeziva la gura, incercand sa ceara ajutor.

Copyright © 2017 StirileRNL.ro

To Top
error:
x
Da-ne un like daca ti-a placut articolul!Ai dat deja like? Poti inchide asta apasand X