Sport

Emoţionant! Timpul a trecut, soţia a născut! Prima imagine cu copilul lui Patrik Ekeng, fotbalistul de la Dinamo care a murit pe teren

Timpul nu stă pe loc şi viaţa merge mai departe! Soţia fostului fotbalist Patrik Ekeng, care a murit pe teren, a născut, iar imaginea cu nou-născutul a devenit publică.

Patrick Ekeng a murit în mai, după ce medicii au încercat mai multe manevre de resuscitare, fără rezultat. Patrick Ekeng nu a răspuns manevrelor de resuscitare şi a decedat la Spitalul de Urgenţă, acolo unde 10 doctori au încercat să îi salveze viaţa.

Patrick Ekeng, jucătorul camerunez al gazdelor, s-a prăbușit pe gazon în minutul 70 al meciului fără a fi atacat de vreun adversar.


Patrick Ekeng avea doar 26 de ani când s-a prăbușit pe terenul de fotbal, în timpul meciului Dinamo-FC Viitorul, pe 6 mai. Medicii și procurorii au stabilit că fotbalistul ar fi putut fi salvat dacă se intervenea la timp. La doar 7 minute după ce a intrat pe teren, lui Ekeng i s-a făcut rău și s-a prăbușit pe teren. Din acel moment medicii au făcut mai multe greșeli, potrivit procurorilor.

Copyright © 2017 StirileRNL.ro

To Top
error:
x
Da-ne un like daca ti-a placut articolul!Ai dat deja like? Poti inchide asta apasand X