Diverse

Emoționant! O tânără a fost condusă la altar de bărbatul care a primit inima tatălui ei

Moment emoționant în Pennsyvalnia. La 10 ani după ce tatăl ei a fost ucis, o tânără, pe nume Jeni Stepien, a fost condusă la altar în ziua nunții ei de bărbatul care a primit inima părintelui ei.

Jeni Stepien și Arthur Thomas se știau de 10 ani, dar s-au văzut niciodată. Însă, tânăra și-a dorit ca în cea mai specială zi din viața ei, să simtă din nou bătaia inimii și pulsul tatălui ei, Michael Stepeien, în timp ce o duce la altar, fapt pentru care i-a trimis lui Arthur o scrisoare în care îl întreba dacă poate să îi îndeplinească marea dorință.

Bărbatul a acceptat fără să stea pe gânduri și a venit din New Jersey până în Pittsburgh ca să fie în prezent la ceremonie, în locul bărbatului, care practic i-a salvat viața, donându-i inima lui.


Michael Stepien a fost ucis în orașul Swissvale în 2006, iar Thomas aștepta o inimă nouă care să îi salveze viața de 16 ani, însă nici una nu-i fusese compatibilă până să o primească pe cea a lui Michael, starea lui fiind critică.

În urma operatiei de transplant, cele doua familii au rămas apropiate și au ținut legătura prin intermediul scrisorilor, al telefoanelor și al cadourilor, însă acum s-au cunoscut față în față pentru prima dată. Tânăra, copleșită de emoții, a izbucnit în lacrimi în momentul revederii.

“Doar îmbrățițându-l m-a făcut să mă simt mai aproape de tatăl meu. Era exact ceea ce aveam nevoie. Toata familia este aici acum. A fost o zi perfectă!”, a afirmat tânara, precizând că prezența lui Arthur le-a făcut ziua specială. Emoțiile au fost și partea bărbatului, care susține că nu există onoare mai mare. “Ce onoare nemaipomenită poate să aibă o persoană atunci când o duce la altar pe fata celui care ți-a dat inima lui”, a declarat acesta.


Copyright © 2017 StirileRNL.ro

To Top
error:
x
Da-ne un like daca ti-a placut articolul!Ai dat deja like? Poti inchide asta apasand X