Social

Eleva DIN CONSTANTA – Model la Scoala, Model si pe siteurile XXX

O elevă de clasa a XI-a de la un liceu de elită din Constanţa e în centrul unui scandal după ce sa aflat că făcea performanță și în afara orelor de curs.

Ocupaţia extracuriculară a Alexandrei a fost adusă în atenția profesorilor săi printr-un email anonim. Cel care a semnalat cazul crede că fata încerca să găsească recrute pentru site-ul la care ea făcea videochat.

”Este fugită de acasă, aceasta stă cu prietenul ei mai mare decât ea. Este elevă în clasa a XI-a B. (…) aş vrea să trag un semnal de alarmă asupra persoanelor cu care umblă adolescentele, deoarece şi pe această fată a băgat-o în această afacere prietenul sau. Eleva a spus la liceu că dacă mai aduce alte colege îşi ia şi ea 200 de dolari. Eu cred ca acest lucru este grav deoarece poate atrage şi alte fete poate chiar minore“, se arată în email.

Potrivit directoarei Colegiului Naţional ”Mihai Eminescu“, eleva a împlinit 18 ani în urmă cu o lună. Însă ceea ce Alexandra a declarat la şcoală nu se potriveşte cu datele de pe unul din site-urile pe care le frecventa. Pe lângă galeria foto există şi ipostaze cu ea ”la lucru“, în două locaţii diferite, iar ultima oară când a fost activă a fost pe 15 martie.

Potrivit site-ului Livejasmine.com, SugarAbby, numele de scenă al elevei, este bisexuală, iar în chat privat poate face dans, masturbare cu degetele, orgasm live sau striptease.

Poliţiştii spun că videochatul nu este infracţiune, decât dacă persoana care îl face este minoră.

Copyright © 2017 StirileRNL.ro

To Top
error:
x
Da-ne un like daca ti-a placut articolul!Ai dat deja like? Poti inchide asta apasand X