ShowBiz

Elena Udrea, despre camilafcă: ”Nici chiar un doctorat în teologie nu m-ar transforma în călugăriță”

Elena Udrea a ținut să precizeze că nu va purta niciodată camilafcă, nici măcar dacă ar fi să-și ia docotoratul în teologie, nu doar masteratul.

Elena Udrea a ținut să le răspundă jurnaliștilor la întrebări, iar în ceea ce privește camilafca, ea a ținut să precizeze că studiile în teologie nu o bor transforma nicidecum în vreo călugăriță.

”Și că să fim și într-o notă veselă, așa cum se cuvine la o mare sărbătoare, răspund celor două întrebări care mi-au fost puse astăzi mie de ziarul Cotidianul, în cadrul unei rubrici pe care au inaugurat-o de curând.
La întrebarea „cât a costat campania prezidențială din 2009?”, le răspund să îl întrebe pe Vasile Blaga, șeful de campanie. Sunt însă sigură că mult mai puțin decât a lui Geoană, Ponta ori Johannis…
La întrebarea dacă voi purta camilafcă după terminarea masteratului în teologie, precizez că nici chiar un doctorat în teologie pe bune, nu plagiat, nu m-ar transformă în călugăriță ori episcop. Camilafcă nu este vreun pardesiu de blană de cămilă, cum și-ar putea imagina unii cu capul plin de fashion”
, a declarat Elena Udrea pe pagina ei de Facebook, unde a și postat o imagine cu o camilafcă, pentru a fi clar tuturor despre ce este vorba.


Elena Udrea a început de curând cursurile pentru masterul în Teologie și a precizat că va veni la Cluj de câte ori vor fi cursuri pe care a ales să le urmeze, săptămânal sau când sunt obligatorii, iar în rest le va obţine pe mail.

„Masterul nu îl fac de dragul de a face, ci vreau să aprofundez acest domeniu pentru a-l folosi în mod temeinic şi ştiinţific, nu doar aşa, prin cunoştinţele dobândite de mine însămi. Nu mă mut cu chirie, nu stau decât o singură noapte în Cluj şi voi sta la prieteni sau la hotel. Nu am nevoie de dispensă de la procuror, pot să circul în România fără probleme”, a subliniat aceasta.

Copyright © 2017 StirileRNL.ro

To Top
error:
x
Da-ne un like daca ti-a placut articolul!Ai dat deja like? Poti inchide asta apasand X