ShowBiz

Elena Gheorghe, internată de urgență. Adevărul despre starea de sănătate a artistei

Elena Gheorghe a fost internată de urgență, după ce i s-a făcut rău după un concert. Artista a postat pe contul de socializare, o imagine de pe patul de spital. Mama interpretei a explicat care este starea ei de sănătate acum.

La scurt timp după ce Elena Gheorghe şi-a speriat fanii publicând o imagine în care apare pe patul de spital, mama vedetei a ţinut să lămurească ce i s-a întâmplat: „A fost oboseală. Nu s-a simţit bine. A fost într-adevăr la spital, dar acum este acasă şi sperăm să fie bine. A avut multe concerte şi s-a simţit rău. A venit acasă azi noapte, nu a vrut să mă alarmeze. Nu am ştiut. „, a declarat mama Elenei Gheorghe la Antena Stars.

Elena Gheorghe, pusă pe perfuzii
Elena Gheorghe a ajuns de urgență la spital, iar medicii au decis să o pună pe perfuzii. Cântăreața a publicat o imagine în această postură, pe o rețea de socializare, iar fanii s-au cam speriat. ”Bolnavioară. Dar trece, că sunt pe mâini bune”, a scris Elena Gheorghe alături de fotografia de mai jos, în care apare cu perfuzia în braț, fără a da însă mai multe detalii despre suferința ei.

Elena Gheorghe s-a născut pe 30 iulie 1985 în Bucureşti, este de etnie aromână şi a intrat în atenţia publicului mai ales după ce a participat la Eurovision în 2009, unde s-a clasat pe locul 19. Solista a debutat în muzică la vârsta de trei ani, când a realizat un duet cu mama ei, care e interpretă de muzică populară. În 2000, Elena Gheorghe a câştigat premiul întâi la festivalul „Ursuleţul de aur” din Baia Mare, unde a interpretat melodia „One Moment in Time” a lui Whitney Houston.

Copyright © 2017 StirileRNL.ro

To Top
error:
x
Da-ne un like daca ti-a placut articolul!Ai dat deja like? Poti inchide asta apasand X