ShowBiz

El este „cel mai frumos baiat din lume”. Cum i s-a schimbat viata, la 12 ani, dupa ce o colega a pus o poza cu el pe Twitter

William Franklyn-Miller este considerat cel mai frumos baiat din lume. La 12 ani, australianul a devenit deja celebru, iar viata lui s-a schimbat radical dupa ce o colega a postat o poza cu el pe Twitter.

William Franklyn-Miller este elev la o scoala din Australia, doar ca viata lui este complet diferita de cea a baietilor de varsta lui. La 12 ani, a reusit sa creeze o adevarata nebunie dupa ce o colega a postat o imagine cu el pe Twitter.

La scurt timp, poza lui a fost redistribuita de sute de oameni a devenit una dintre cele mai populare. Iar Wiliiam a inceput sa fie asaltat cu cereri de prietenii, avand acum peste o suta de mii de fani pe Instagram.

„La fiecare trei secunde, aveam 100 de fani in plus pe Twiiter. Am crezut ca e un virus sau ca este o problema, pentru ca erau prea multi” a declarat Will pentru Daily Mail.

Mama lui s-a temut ca i-a fost spart contul, apoi oamenii au inceput sa lase comentarii in care spuneau ca au vazut o poza cu el pe Twitter.

„Oamenii ii scriau ‘stii, esti foarte faimos in Japonia, si la fel si in China’. In doua zile totul s-a schimbat” a spus mama acestuia.

Acum, Will este model si actor, dupa ce a fost recrutat de o agentie de modelling, in urma cu cativa ani.


Copyright © 2017 StirileRNL.ro

To Top
error:
x
Da-ne un like daca ti-a placut articolul!Ai dat deja like? Poti inchide asta apasand X