Timp liber

Ea împarte dreptatea la Chişinău

Fotografiile sexy cu frumoasa judecătoare din Moldova au făcut înconjurul planetei şi i-au adus titlul de cea mai sexy judecătoare din lume. Svetlana Tizu, numită prin decret prezidenţial la şefia Judecătoriei Centru Chişinău, e cel mai frumos vis al puşcăriaşilor când îşi ascultă sentinţa.

Svetlana Tizu poate oricând să renunţe la roba de magistrat şi să se apuce de prezentări de modă, susţin jurnaliştii de la Daily Mail. După ce a primit titlul de „cea mai sexy judecătoare din lume”, fotografiile de pe pagina personală a judecătoarei, care a fost numită în luna februarie în funcţia din cadrul Judecătoriei Centru Chişinău, au dispărut. Însă mult prea târziu, pentru că tânăra de aproape 30 de ani devenise vedetă la nivel mondial.


A renunţat la minister ca să devină Prima Doamnă

Frumoasa Nina Ştanski a demisionat la finele lunii august din funcţia de ministru de externe al Transnistriei. Ea a acceptat cererea în căsătorie venită din partea liderului separatist Evgheni Şevciuk. Conform comunicatului acestuia, Ştanski „ a plecat din funcţie pentru a ocupa un post mai important: cel de soţie a preşedintelui”.

Copyright © 2017 StirileRNL.ro

To Top
error:
x
Da-ne un like daca ti-a placut articolul!Ai dat deja like? Poti inchide asta apasand X