Vedete romanesti

Ea este vedeta cu cel mai frumos fund din România

Fashion icon, artistă, mamă. Corina Bud reușește să surprindă mereu cu muzica, aparițiile și show-urile ei. Invariabil, în toate manifestările artistice, Corina te lasă fără cuvinte cu frumusețea și sex-appeal-ul ei.

Mesaje jucăușe, muzică pe gustul tuturor, show-uri extravagante și un look în continuă schimbare. Acestea sunt elementele definitorii ale personalității artistice a Corinei Bud, una dintre cele mai îndrăgite cântărețe de la noi. Iar un adevărat entertainer profită de toate atuurile și dă tot ce are mai bun pentru publicul său, nici Corina nu ezită să facă exact acest lucru. Este și motivul pentru care cântăreața lasă la vedere darurile cu care a înzestrat-o Mama Natură.

Cu un păr bogat, un zâmbet copilăros și seducător deopotrivă și un trup bine proporționat, solista reușește să te facă să nu te mai saturi admirând-o. Fundul ei însă te face să nu o mai poți privi în ochi pe cântăreața, mai ales în imaginile în care apare în costume de baie. Același posterior l-a făcut pe Andrei Gheorghe să strige exaltat la una dintre edițiile anilor trecuți ale Premiilor MTV Music Awards: ”Îmi place fundul tău!”.

Perfect rotund, bombat, tonifiat, cântăreața are cel mai apetisant posterior, făcându-le cu ușurință concurență colegelor de breaslă mult mai tinere decât ea, în ciuda faptului că este mămica unui băiețel de 6 ani. Conștientă de această calitate, vedeta postează pe paginile ei de socializare imagini în care își etalează cu îndrăzneală frumusețea, făcând deliciul fanilor.

Cum își menține Corina fundul tonifiat?
A exclus din alimentație carbohidrații și dulciurile și și-a îndreptat atenția către regimul raw-vegan, de care nu abuzează, însă pe care îl urmează periodic. Vedeta are grijă să nu piardă lupta cu gravitația când vine vorba de trupul eu frumos și face multă mișcare. Nu merge foarte des la sală, însă dansează foarte mult, se plimbă cu bicicleta și adoră să facă kangoo jumps, activități care îi mențin posteriorul sexy.

Copyright © 2017 StirileRNL.ro

To Top
error:
x
Da-ne un like daca ti-a placut articolul!Ai dat deja like? Poti inchide asta apasand X